Osoite: Suolaniityntie 69   33480 YLÖJÄRVI     puh: +358 - (0)40 - 541 77 00    www.kossinhuolto.com
Muistahan nämä asiat, ennen kuin kausi todenteolla alkaa:

  1. Jos syksyllä et pyörääsi huollattanut seisomaan, niin nyt on viimeistään aika tehdä se. Teetä se mieluusti lumien aikaan, koska kun kausi alkaa, asiat tuppaavat venymään. Huoletulla pyörällä on turvallisempaa lähteä uuteen kauteen. Soitahan Kössille, niin hoidetaan homma kuntoon.

  2. Onhan renkaat kunnossa? Muista seurata ilmanpaineita säännöllisesti!

  3. Tarkasta ajovarusteet! Onhan kypärä kunnossa ja visiiri siisti? Se musta visiiri on kyllä cool, mutta eihän sillä hämärällä ja pimeällä näe. Hanki kirkas visiiri ja kunnon ajolasit. Niin on parempi.

  4. Muista ruosteenpoisto! Ei siitä pyörästäsi vaan sinusta itsestäsi. Olit taas talven ajamatta ja tuntuma pyörään on hiukan hakusessa, vaikka on kuinka rossimainen olo. Kokoa hyvä porukka tai mene yksin jonnekin turvalliseen paikkaan, mieluusti suljetulle alueelle ja treenaa sen pyörän kanssa: aja hiljaa, jarruta, väistä ja kaikkea tuota monta kertaa. Hiki siinä tulee, mutta se on hyvästä tässäkin tapauksessa. Sitäpaitsi, porukalla tuo on hauskaa!

  5. Kannattaa kokeilla myös ihan ohjattuja ajokoulutuspäiviä. Sellainen tilaisuus useimmiten löytyy, jos ei ihan kotoa, niin ainakin läheltä.

  6. Kertaus on opintojen äiti. Siksi kannattaa lukaista, vaikkapa uudelleenkin, Ajo Hanskassa -opus. Se löytyy verkosta täältä>>>

  7. Sitten kun sinne tielle lähdetään, ollaan varovaisia ja ennakoidaan riskit. Teiden kuninkaat, ne autoilijat, ovat unohtaneet taas motoristin talven aikana ja eivät aina ole tilanteen tasalla. Ei meistä kukaan halua päästä lehteen, eihän?